the villa.

Revelion la the villa.

the villa. event house, un spațiu versatil care vă poate transforma petrecerea de Crăciun a companiei într-un eveniment corporate de neuitat.

the villa. event house – sau Casa Dimitrie Bolintineanu aflată pe Strada Negustorilor 16 in Cartierul Armenesc din Centrul Bucurestiului, reprezintă o combinație unică de tradiție și inovație, unde fiecare detaliu este conceput cu atenție pentru a oferi o experiență excepțională.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt pentru noi mai mult decât simple evenimente; ele sunt oportunități de networking și celebrare pentru companiile pe care le găzduim, la The Villa Event House istoria și modernitatea se împletesc pentru a crea o atmosferă propice relațiilor de lungă durată.

Cunoscută sub denumirea de ”Casa Dimitrie Bolintineanu”, cu o istorie de 100 de ani în Cartierul Armenesc, pe strada Negustori la numărul 16, the villa. este mai mult decât un loc pentru evenimente.
După ce a intrat în portofoliul de locații the villa. Event House, „Casa Dimitrie Bolintineanu” a fost transformată într-un spațiu vibrant și creativ, unde se întâlnesc tradiția și contemporaneitatea. 
Petrecerea de Craciun a companiei tale vine cu o nouă perspectivă, iar istoriile secolului trecut se întâlnesc cu poveștile prezentului.

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi!

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest