the villa.

Promovare

Produse

Transformă lansarea produsului tău într-un eveniment de succes!

De ce să organizezi lansarea de produs la the villa.?

Ambianță Unică

Casele cu istorie au o arhitectură deosebită, design interior inconfundabil care aduce plus valoare conferinței dvs.

Valoare Culturală și Istorică

the villa. Event House a fost reședința lui Dimitrie Bolintineanu, este o proprietate cu istorie ce este trecuta în registrul Monumentelor Istorice. Asta aduce plus valoare evenimentului dvs.

Exclusivitate

Spre deosebire de sălile de conferință din hoteluri care pot găzdui multiple evenimente simultan, o casă istorică poate oferi o senzație de intimitate și exclusivitate.

Flexibilitate în Aranjament

Organizatorii pot avea mai multă libertate în a personaliza spațiul în funcție de necesitățile evenimentului, spațiul fiind versatil iar proprietatea dispunând de multe obiecte de decor / mobilier.

Peisaj și Grădini

Grădina exterioară și cea intrerioară pot servi ca fundal pentru fotografii sau chiar pentru segmente ale evenimentului în aer liber.

Încurajează Creativitatea

Un spațiu diferit de mediul corporatist obișnuit poate stimula gândirea creativă și poate inspira discuții mai deschise și idei inovatoare.

Locația principală

Locația principală

Capacitate maximă: 90 de persoane în format teatru, 60 de persoane stat la masă, 150+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa principală, barul, sera cu lumină naturală, curtea interioară, 2 toilete și zona acoperita aferentă spațiului. Suprafață totala 350 mp2.

Mansarda

Mansarda

Capacitate maximă: 120 de persoane în format teatru, 80 de persoane stat la masă, 200+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa secundară, scară acces mansardă (2), zonă de bar, zonă de catering, 2 toilete. Suprafața totala 180 mp2

Mansarda dispune de instalații de aer condiționat și ferestre de mansardă cu lumină naturală.

Ești indecis?

Suntem aici pentru a ne asigura că fiecare detaliu al evenimentului tău beneficiază de servicii complete, flexibilitate în amenajare, tehnologie avansată și suportul echipei noastre.

Parcare în curte și în proximitatea locației + 15 mașini.

Curte 700 mp2, curte interioara 150 mp2.

Generator curent pe motorină, baterie curent imobil.

Internet de mare viteză cu prize în fiecare cameră.

Alarmă de incendiu, sistem de monitorizare și intervenție.

Aparat de aer condiționat modern cu temperatură controlabilă.

The Villa oferă un pachet complet, de la tehnologie până la catering, astfel încât organizatorii să nu fie nevoiți să coordoneze multiple entități externe. Totul este disponibil într-un singur loc, într-o singură factură!

Spațiile sunt modulabile și pot fi adaptate în funcție de nevoile specifice ale evenimentului, fie că e vorba de prezentări, ateliere sau sesiuni de brainstorming.

Deși este o clădire cu istorie, the villa. Event House este dotată cu ultima tehnologie pentru conferințe. Organizatorii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la echipamentele audio-video sau la conectivitatea Wi-Fi.

Dacă apar nevoi suplimentare sau solicitări de ultim moment, serviciul de concierge din the villa. Event House este pregătit să intervină și să asigure că totul decurge fără probleme.

 

Accesul facil pentru participanți, cu parcare adecvată și proximitate față de mijloacele de transport, reduce stresul logistic. Suntem exact în mijlocul Bucureștiului, pe strada Negustori, La Nr. 16.

Organizatorul are la dispoziție o persoană de contact dedicată pe parcursul întregului eveniment, eliminând nevoia de a coordona mai multe echipe sau departamente.

Solicită o cotație pentru evenimentul tău

Solicită o cotație

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest