the villa.

Christmas Party la the villa.

the villa. Event House, un spațiu versatil care vă poate transforma petrecerea de Crăciun a companiei într-un eveniment corporate de neuitat.

Se apropie perioada Sărbătorilor și the villa. Event House – Casa Dimitrie Bolintineanu se pregătește pentru petreceri festive de poveste. Pentru evenimentele de Crăciun, the.villa se transformă într-un cadru festiv și magic, unde fiecare companie își poate crea propriile tradiții de Sărbători, alături de angajații săi.

Gândiți-vă la the villa. ca la o extensie a propriei case în această perioadă. Aici, oamenii se pot reuni într-un mediu elegant, dar și cald și primitor. Decorurile festive și serviciile personalizate se îmbină pentru a asigura că fiecare eveniment reflectă cultura și valorile companiei, la fel cum fiecare casă are propriile sale tradiții de Crăciun.

the villa. oferă un amestec unic de caracteristici care îl separă de alte locații de evenimente, creând astfel o propunere de valoare distinctă.

  • Pozitie Centrală: Fiind situat chiar în inima Bucureștiului, accesul la locație este extrem de convenabil pentru oaspeți, indiferent de punctul din oraș din care vin.
  • Spațiu Amprentat: Cu o curte de aproximativ 1000 mp2, locația oferă un spațiu generos pentru evenimente în aer liber.
  • Oază de Verdeață: Prezența spațiului verde într-un astfel de context urban este un adevărat lux și adaugă o notă de prospețime și autenticitate evenimentelor.
  • Curtea Interioară Scufundată: Acest detaliu arhitectural unic adaugă un element de surpriză și exclusivitate.

  • Seră din Sticlă: Cu o capacitate de până la 100 de persoane, sera din sticlă permite organizarea evenimentelor într-un cadru aproape magic, indiferent de vreme.
  • Renovare Istorică Impecabilă: Faptul că locația a trecut printr-o renovare istorică menține un echilibru între patrimoniu și modernitate, asigurând că evenimentele au un caracter distinct.
  • Echipă de Management la Standarde Internaționale: Echipa vizitează frecvent cele mai frumoase locații din lume pentru a aduce în România standardele de calitate și servicii la un nivel internațional.

Clienți

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi!

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest