the private villa

Petreceri corporate

10 Lucruri pe care trebuie să le știi despre the villa. Event House dacă vrei să organizezi un eveniment corporate la noi:

1. Oferim locația ideală pentru petreceri corporate, cu o varietate de spații adaptabile pentru orice tip de eveniment între 15 și 150 de persoane.
2. Avem o sală principală de conferințe cu 50 de locuri, precum și încăperi mai mici pentru conferințe hibrid de 10, 18 sau 24 de locuri.
3. Decorul elegant si serviciul personalizat fac din petrecerile corporate la villa un succes garantat.
4. Meniurile noastre personalizate sunt create pentru a se potrivi cu gusturile si bugetul oricărei companii.
5. Avem o echipa dedicata de manageri de eveniment care lucrează cu fiecare client pentru a asigura succesul evenimentului.
6. Suntem echipați cu tehnologie modernă (avem inclusiv backup de internet de la Starlink) și oferim servicii integrate 360 pentru a completa experiența ta corporate.
7. Oferim si posibilitatea de team-building si alte activități personalizate pentru a întări legăturile dintre angajați și pentru a îmbunătăți performanța echipei.
8. La the villa. Event House, ne asigurăm că fiecare detaliu al evenimentului tău corporate este organizat și executat cu precizie.
9. Suntem aici pentru a transforma petrecerea ta corporate intr-o experiență memorabilă și pentru a-ți oferi o atmosferă relaxantă și confortabilă pentru o seară de neuitat.
10. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem găzdui evenimentul tau corporate la the villa. Event House!