the villa.

Locatie

Zi de nastere

O singură dată pe an ai șansa de a-ți celebra propria existență. Fă-o memorabilă!

De ce să alegi the villa. pentru ziua ta specială?

Celebrare în stil mare

Indiferent dacă împlinești 1, 30, 50, 70 sau chiar 99 de ani, the villa te primește cu brațele deschise în mijlocul unei clădiri istorice care respiră eleganță și rafinament.

Născut sub reflectoare

Saloanele noastre, cu o înălțime de 5 metri, au fost martore la nenumărate momente speciale. E timpul să îți adaugi propria ta poveste în această carte a amintirilor.

Curte plină de magie

Oferă invitaților tăi o experiență la aer liber în mijlocul unui cadru arhitectonic impresionant. Poze, râsete și amintiri care vor dura o viață!

Echipa care se ocupă de detalii

Știm cât de important este acest moment pentru tine. Lăsându-te în grija noastră, promitem că fiecare detaliu va fi acordat cu atenție și profesionalism. Noi ne ocupăm, tu te distrezi.

Pachet all inclusive

Uită de grija planificării și alege un pachet care să îți ofere tot ceea ce îți dorești, de la catering la divertisment.

Facilități și Oferte All Inclusive

Saloane personalizabile

Un spațiu generos care îți oferă libertatea de a dansa, râde și a te bucura alături de cei dragi.

Cadru Istoric

Fiecare piatră, fiecare detaliu al acestei clădiri spune o poveste. Adaugă și tu o filă nouă la această istorie.

Personalizare

De la tematică la meniu, totul va fi ajustat în funcție de dorințele și personalitatea ta. Transformă vila în propriul tău palat de petreceri.

Locația principală

Locația principală

Capacitate maximă: 90 de persoane în format teatru, 60 de persoane stat la masă, 150+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa principală, barul, sera cu lumină naturală, curtea interioară, 2 toilete și zona acoperita aferentă spațiului. Suprafață totala 350 mp2.

Mansarda

Mansarda

Capacitate maximă: 120 de persoane în format teatru, 80 de persoane stat la masă, 200+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa secundară, scară acces mansardă (2), zonă de bar, zonă de catering, 2 toilete. Suprafața totala 180 mp2

Mansarda dispune de instalații de aer condiționat și ferestre de mansardă cu lumină naturală.

Dacă te gândești la o zi de naștere pe care nimeni nu o va uita, noi suntem aici pentru tine. Locurile se ocupă rapid!

Solicită o cotație pentru evenimentul tău

Solicită o cotație

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest