the villa.

Corporate

Petrecere Companie

Creează legături și succes în afaceri! the villa. este locul ideal pentru petrecerile de companie!

De ce să organizezi petrecerea de companie la the villa. ?

Spații Modulare

the villa. Event House dispune de spații interioare și exterioare care pot fi rearanjate și adaptate în funcție de specificul petrecerii tale, oferind flexibilitate maximă în funcție de numărul invitaților și activitățile planificate.

Personalizare Culori și Identitate

Fie că ai o temă specifică sau dorești să integrezi culorile și identitatea brandului tău, the villa. Event House permite o personalizare completă a decorului, de la aranjamentele florale până la led-urile și luminile pe care le poți folosi gratuit în locație.

SPOTURI PENTRU BRANDING

Datorită designului interior și exterior, poți amplasa elemente de branding, cum ar fi bannere, proiecții luminoase, spoturi în puncte cheie pentru a maximiza vizibilitatea mărcii tale.

Tehnologie Integrată

Dispune de echipamente audio-video moderne și un sistem de iluminat adaptabil, care poate fi configurat pentru a reflecta culorile și atmosfera dorită.

Acces Diferențiat

Cu multiple intrări, villa permite organizarea unor zone VIP sau a unor spații separate pentru workshop-uri sau activități conexe.

Zonă Exterioară Modulabilă

Curțile exterioare pot fi transformate în spații chill-out, zone pentru cocktail sau chiar pentru prezentări în aer liber.

PARTENERIATE CU FURNIZORI

Colaborăm cu o gamă largă de furnizori pentru mobilier, echipamente și decor, asigurându-te că poți alege exact ce se potrivește cu viziunea ta.

CONCIERGE

Un reprezentant dedicat de la the villa .Event House va fi alături de tine în toate etapele planificării, oferindu-ți sfaturi și soluții pentru a profita la maximum de modularitatea și facilitățile locației.

Locația principală

Locația principală

Capacitate maximă: 90 de persoane în format teatru, 60 de persoane stat la masă, 150+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa principală, barul, sera cu lumină naturală, curtea interioară, 2 toilete și zona acoperita aferentă spațiului. Suprafață totala 350 mp2.

Mansarda

Mansarda

Capacitate maximă: 120 de persoane în format teatru, 80 de persoane stat la masă, 200+ participanți în format cocktail. 

Spațiul închiriabil: include accesul pe ușa secundară, scară acces mansardă (2), zonă de bar, zonă de catering, 2 toilete. Suprafața totala 180 mp2

Mansarda dispune de instalații de aer condiționat și ferestre de mansardă cu lumină naturală.

Ești indecis?

Suntem aici pentru a ne asigura că fiecare detaliu al evenimentului tău beneficiază de servicii complete, flexibilitate în amenajare, tehnologie avansată și suportul echipei noastre.

Parcare în curte și în proximitatea locației + 15 mașini.

Curte 700 mp2, curte interioara 150 mp2.

Generator curent pe motorină, baterie curent imobil.

Internet de mare viteză cu prize în fiecare cameră.

Alarmă de incendiu, sistem de monitorizare și intervenție.

Aparat de aer condiționat modern cu temperatură controlabilă.

The Villa oferă un pachet complet, de la tehnologie până la catering, astfel încât organizatorii să nu fie nevoiți să coordoneze multiple entități externe. Totul este disponibil într-un singur loc, într-o singură factură!

Spațiile sunt modulabile și pot fi adaptate în funcție de nevoile specifice ale evenimentului, fie că e vorba de prezentări, ateliere sau sesiuni de brainstorming.

Deși este o clădire cu istorie, the villa. Event House este dotată cu ultima tehnologie pentru conferințe. Organizatorii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la echipamentele audio-video sau la conectivitatea Wi-Fi.

Dacă apar nevoi suplimentare sau solicitări de ultim moment, serviciul de concierge din the villa. Event House este pregătit să intervină și să asigure că totul decurge fără probleme.

 

Accesul facil pentru participanți, cu parcare adecvată și proximitate față de mijloacele de transport, reduce stresul logistic. Suntem exact în mijlocul Bucureștiului, pe strada Negustori, La Nr. 16.

Organizatorul are la dispoziție o persoană de contact dedicată pe parcursul întregului eveniment, eliminând nevoia de a coordona mai multe echipe sau departamente.

5 motive pentru a alege the villa. pentru petrecerea ta de Crăciun:

Ambianță Festivă Autentică

the villa. Event House este o clădire istorică, care emană o atmosferă caldă și primitoare, perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Cu decorațiuni tradiționale și luminile calde ale sezonului, vila se transformă într-un colț de paradis festiv.

Meniu Personalizat de Sărbători

Bucurați-vă de preparatele tradiționale de Crăciun, reimaginat într-un stil gourmet. Cu posibilitatea de a personaliza meniul, veți putea avea exact felurile de mâncare preferate ale echipei, pregătite de bucătari experți.

Modularitate și Spațiu

Vila oferă spații diverse, fie că doriți un cadru intim pentru o echipă mai mică sau o sală mare pentru toți angajații. Decorul poate fi adaptat și personalizat în funcție de tematica de Crăciun dorită și identitatea brandului companiei.

Localizare Centrală

Poziționată central, the villa. Event House este accesibilă pentru toți angajații, indiferent de zona din București de unde vin, reducând astfel complicațiile logistice ale transportului în sezonul aglomerat.

Echipă Dedicată

De la organizare până la implementare, echipa the villa. Event House. este dedicată în asigurarea că fiecare detaliu al petrecerii dvs. este perfect. Fie că doriți un anumit tip de muzică, animații festive sau activități tematice, totul va fi gestionat cu profesionalism.

Solicită o cotație pentru evenimentul tău

Solicită o cotație

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest