the villa.

O bijuterie
arhitecturală
Bucureștiul ne-a oferit mereu surprize frumoase. Într-unul dintre cele mai pitorești cartiere ale sale, cartierul armean, veți găsi strada Negustori nr. 16, locația unde "the villa. Event House" își deschide acum porțile. În această casă, cu un trecut însemnat pentru literatura românescă, a trăit și a creat Dimitrie Bolintineanu, influentul poet și prozator al secolului al XIX-lea.
Respectându-i istoria și semnificația, suntem încântați să anunțăm că această casă devine parte din proiectul "the villa. Event House". Inspirat de legătura acestui loc cu cultura și istoria, suntem gata să-l transformăm într-un spațiu vibrant și creativ, unde se întâlnesc tradiția și contemporaneitatea.

"Casa Dimitrie Bolintineanu" este deschisă exclusiv pentru evenimente, poate fi închiriată în două variante și se pot găzdui de la 30 la 250 de participanți. Se pot organiza conferințe în săli separate, dar și petreceri memorabile în grădină.

Orangeria - Salonul Bolintineanu - Parter - include următoarele spații:Acces prin ușa principală și holul principal Trei camere (total 70m²) Cameră bar (50 m²) complet utilată pentru evenimente Seră acoperită (100 m²) Zonă lounge VIP (100 m²) cu ieșire în curtea interioară (150m²) Capacitatea maximă pentru conferințe este de 100 de persoane în format teatru. Pentru cocktail party-uri, capacitatea maximă este de 300 de persoane. Capacitatea poate fi extinsă prin utilizarea Mansardei sau a curții principale.

Mansarda - the Attic cu o suprafață totala de 175 m² , beneficiază de două intrări de acces, una direct din curtea exterioară pe intrarea secundară a casei iar alta prin intrarea principală pe scările din interior, aceasta are o cameră dedicata zonei de bar sau catering cu o suprafață de 30 m². Capacitatea spațiului: Conferințe cu până la 165 de persoane în format teatru și cocktail party cu până la 225 de persoane.

Locația se închiriază pentru o durată de 6 ore. În cazul în care doriți să prelungiți evenimentul, se va aplica un cost suplimentar, care va fi discutat prealabil la semnarea contractului.

NU. Personalul locației este specializat pentru astfel de evenimente. Oferim posibilitatea de a solicita un meniu personalizat pentru evenimentul dumneavoastră, fără costuri suplimentare.

the villa. Event House nu dispune de o bucătărie. Cu toate acestea, colaborăm cu firme de catering specializate. Aveți posibilitatea de a alege dintre un meniu servit la farfurie sau un bufet suedez.

Locația noastră este deschisă exclusiv pentru evenimente. Serviciul de concierge funcționează numai pe bază de programare.

DA. Colaborăm cu parteneri specializați în baloane și decorațiuni, organizatori de evenimente, sisteme de sonorizare și lumini, logistică, flori și decorațiuni, trupe, DJ și MC consacrați. Solicitați informații suplimentare despre aceste servicii la vizionare.

Solicită o cotație pentru evenimentul tău

Solicită o cotație

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

Casa de pe strada Negustori nr. 16 nu este doar un spațiu nou pentru noi, ci și un simbol foarte puternic. Acum, intrând în portofoliul de locații the villa., putem aduce în această casă experiența solidă de 8 ani în organizarea de evenimente și un număr impresionant de peste 200 de evenimente, cu peste 10,000 de participanți găzduite în zona Piața Romană.
La the villa. Event House, fiecare eveniment capătă o altă dimensiune, o alchimie în care trecutul și prezentul se combină pentru a crea experiențe memorabile. Vă oferim șansa de a organiza evenimentele voastre într-un loc unde inovația și tradiția conviețuiesc într-un mod unic și inspirator.
Această locație a fost reamenajată cu atenție de către arhitecți de renume, pentru a deveni astăzi un cadru rafinat pentru evenimente private, lansări de produse, întâlniri sociale, expoziții de artă, baluri de caritate, concerte private, prezentări de modă, conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente de presă.
Ce face ca the villa. Event House să fie unică? Designul interior impecabil, tunelul transparent de sticlă care îmbogățește locația principală, precum și grădina secretă din spatele vilei care poate fi adaptată pentru orice tip de eveniment.
Previous slide
Next slide

Str. Negustori 16, Bucuresti

the villa.

The house on 16 Negustori Street is not only a new space for events, but also a very powerful symbol. Now, entering the the villa. portfolio of venues, we can bring into this house our solid 8-year experience in event organization and an impressive number of over 200 events with more than 10,000 participants hosted in the Piata Romana area.
At "the villa. Event House," each event takes on a different dimension, an alchemy where the past and the present combine to create memorable experiences. We offer you the opportunity to organize your events in a place where innovation and tradition coexist in a unique and inspiring way.
This location has been meticulously redesigned by renowned architects to transform into a refined setting for private events, product launches, social gatherings, art exhibitions, charity galas, private concerts, fashion showcases, conferences, business meetings, and press events today.
What makes "the villa. Event House" unique? The impeccable interior design, the transparent glass tunnel that enhances the main area, and the secret garden behind the villa that can be adapted for any type of event.
Previous slide
Next slide

Negustori 16 Street, Bucharest